Resultats de la cerca frase exacta: 360

Diccionaris terminològics
11. pa comú
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa elaborat amb farina o farina integral de cereals, que també pot incorporar segó de cereals, que es consumeix habitualment les vint-i-quatre hores següents a la seva cocció. [...]
12. pa especial
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
13. pa especial
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa que conté algun ingredient extra, com ara gluten, llet, ou, farina de planta diferent del cereal, llavors, fruites, espècies o altres vegetals, o que s'ha elaborat amb un procediment especial, com ara la cocció en motlle o amb formes especials. [...]
14. pa francès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
15. pa integral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pa de color fosc i molla atapeïda, que conté gairebé tots els productes de la molta del blat, recomanat per al restrenyiment. [...]
16. pa integral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
17. pa integral
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa elaborat amb farina exclusivament integral o de gra sencer. [...]
18. pa rodó
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
19. pa sec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pa que ha perdut la fescor a causa del pas del temps, que se subministra al bestiar porcí i l'aviram barrejat amb altres aliments per a completar i equilibrar la ració. [...]
20. barreta de pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Minibastonet en forma de barra de pa amb els caps punxeguts. [...]
Pàgines  2 / 36 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>